Logo ModefabriqueLocatie
De lessen vinden plaats op:

Koningsvaren 1
5552 EA Valkenswaard


Overige informatie

 • Tijdens de basisschool-vakanties* van regio zuid en in de maanden juli & augustus worden geen lessen gegeven. Alleen de maanden juli en augustus worden niet in rekening gebracht.
 • Lesgeld dient uiterlijk 1e les van de maand overgemaakt te worden op rekeningnr NL29 KNAB 0409 3000 98 ten name van Modefabrique.
 • Bij afwezigheid kun je, indien er plaats is, een les inhalen. Informatie hierover wordt verstrekt via Whatsapp. Mocht de les onverhoopt een keer niet doorgaan, wordt deze uiteraard ingehaald, of terugbetaald.
 • Wil je stoppen, dan is de opzegtermijn 1 maand voor de naailes. De cursussen worden vooruitbetaald en zijn niet tussendoor opzegbaar, omdat er niet zomaar iemand dan in kan stappen, alles gaat klassikaal. Bij de opleidingen kan per half jaar worden ingestapt en zijn dus wel per half jaar opzegbaar. Voor voorwaarden over (vroegtijdig) opzeggen van de cursus/workshop/opleiding, kunt u altijd een mail opvragen met de Algemene Voorwaarden. Dit formulier wordt ook verstrekt bij het inschrijfformulier.


 • *Basisschool-vakanties regio Zuid 2021/2022:

  Herfstvakantie 25 okt t/m 29 okt
  Kerstvakantie 27 dec t/m 07 jan
  Carnavalsvakantie 28 februari t/m 4 maart
  Tweede paasdag maandag 18 april (even week)
  Koningsdag dinsdag 27 april
  Meivakantie 25 april t/m 6 mei
  Tweede pinksterdag maandag 6 juni (oneven week)
  Zomervakantie juli en augustus


  Tijdens deze vakanties/vrije dagen en in de maanden juli en augustus wordt er dus geen les gegeven, alleen de maanden juli en augustus worden niet in rekening gebracht.